Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Accutrend Cholesterol tesztcsík 5×

5.230 Ft (4.981 Ft + ÁFA)
Menny.:db

5 db tesztcsík a vér koleszterin szintjének mennyiségi meghatározására friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből. Csak az Accutrend® GC, Accutrend® GCT, vagy Accutrend® Plus készülékekkel használható. Az Accutrend® készülékek csak összkoleszterint mérnek! In Vitro diagnosztikai felhasználásra. Önellenőrzésre alkalmas.

A doboz tartalma:

  • 5 db Accutrend Cholesterol tesztcsík
  • 1 db kódcsík
  • Betegtájékoztató
Cikkszám: 11418254
Gyártó: Roche
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás

A kezelőorvos számára a koleszterinszint meghatározása a kezdőlépés a beteg zsíranyagcsere állapotának felmérésében. A további diagnosztikai vizsgálatok és a kezelés lépéseinek meghatározása, illetve a beteg állapotváltozásának felmérése ezen alapul.

Az önkontroll azonban nem helyettesítheti a rendszeres orvosi ellenőrzést! Az önkontroll eredményeit ajánlott feljegyezni, és megbeszélni a kezelőorvossal.

A tesztcsíkok szobahőmérsékleten tárolhatók, +2 és +30 °C között, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen és a dobozon megjelölt időpontig felhasználhatók!
Fontos, hogy tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, vagy egyéb külső behatás, ezért a tesztcsíkokat mindig az eredeti csomagolásban tárolja, és a fém dobozt mindig gondosan zárja be!
Csakis olyan tesztcsíkot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le. Lejárt szavatosságú tesztcsík használata téves mérési eredményekhez vezethet!

A tesztcsíkokat felhasználásukig mindig eredeti csomagolásukban kell tárolni!

A tesztcsíkot csak egyszer használja fel, mérés után körültekintően semmisítse meg!

A mérés megkezdése előtt olvassa el az Ön által használt Accutrend® készülék használati útmutatóját, illetve az Accutrend® Cholesterol tesztcsík dobozában található betegtájékoztatót! A mérés során pontosan tartsa be az ezen leírásokban szereplő utasításokat.
Az Accutrend® Cholesterol tesztcsíkokat csak a felsorolt Accutrend® készülékekkel használja, egyéb esetekben hibás mérési eredményt kap!

Kódolás
Minden egyes tesztcsík-csomag tartalmaz egy kódcsíkot. A kódcsíkon olyan, a tesztcsíkra vonatkozó információk vannak rögzítve, melyeket a mérőműszer a mérési eredmények meghatározásakor használ fel. Minden új doboz Accutrend® Cholesterol tesztcsík megkezdésekor az új kódcsíkkal kódolni kell az Accutrend® készüléket. Őrizze meg a csomaghoz tartozó kódcsíkot, amíg az összes tesztcsíkot el nem használta. A kódcsíkot azonban nem szabad a tesztcsíkok dobozában tartani, mert a tesztcsíkok minősége károsodhat.

Kontrollmérés
Az Accutrend® Cholesterin tesztcsíkok és az Ön által használt Accutrend® készülék helyes működése és megfelelő használata az Accutrend® Control CH 1 kontroll folyadékkal ellenőrizhető.
További részleteket az Accutrend® készülék használati útmutatójában és az Accutrend® Control CH 1 kontrolloldat tájékoztatójában találhat.

Mérési tartomány: 3,88 – 7,76 mmol/L

Normál érték: az 5,2 mmol/L alatti koleszterin értékek

A doboz tartalma:

  • 5 db Accutrend Cholesterol tesztcsík
  • 1 db kódcsík
  • Betegtájékoztató