Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CoaguChek XS PT PST tesztcsík, 24 db

54.270 Ft (51.686 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db

24 db tesztcsík a véralvadási értékek (tromboplasztin idő) CoaguChek INRange mérőkészülékekkel végzett mennyiségi meghatározásához az ujjbegyből vett kapilláris vérből, vagy nem antikoagulált teljes vénás vérből.

A doboz tartalma:

  • 24 db CoaguChek XS PT PST tesztcsík
  • 1 db kódchip
  • Betegtájékoztató

Cikkszám: 0761687070
Gyártó: Roche
Szállítási díj: 1.900 Ft

Leírás

Az INR-szintet segítségével 1 perc alatt lehet megbecsülni, a betegek önellenőrzésére szolgál.

1 doboz 24 db véralvadási érték mérésére alkalmas tesztcsíkot tartalmaz.

A módszer alapelve:

A protombin-időnek a véralvadás humán rekombináns tromboplasztinnal történt aktiválását követő elektrokémiai meghatározása. Mindegyik tesztcsíkon található egy protombin reagenst tartalmazó tesztmező. A vér rácseppentésekor a reagens feloldódik, és egy elektrokémiai reakció játszódik le, amelyet a mérőkészülék alvadási idővé alakít át, és (INR mértékegységben) megjelenít a kijelzőn.

Mérési tartomány: 0.8 – 8.0 INR, 5 – 120% Quick

1 tesztcsík az INR egyszeri mérésére alkalmas. Ezt követően minden tesztcsíkot el kell dobni.

A CoaguChek XS PT PST tesztcsíkok minden csomagjában van egy egyedi kód chip, amely információt tartalmaz egy adott tesztcsík egyéni tulajdonságairól. Ha megvásárolt egy új tesztcsíkcsomagot, akkor ki kell cserélnie a régi csomag kód chipjét, és az új csomagban levő kód chipet kell a véralvadásmérő készülékbe helyezni.

A rossz kód chip használata hibás eredményeket eredményezhet.

Tárolás és eltarthatóság:

A tesztcsíkok +2 és +30 °C között a csomagoláson, illetve a dobozon megadott lejárati dátumig tárolhatók el. Tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, és egyéb külső behatás, ezért mindig az eredeti csomagolásban tárolja és a dobozt mindig gondosan zárja be.

Csakis olyan tesztcsíkot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le. Lejárt szavatosságú tesztcsík használata téves mérési eredményekhez vezethet!

Figyelem!

Az Ön egyéni terápiás tartományát mindig kezelőorvosa határozza meg!

Ha a mért érték még mindig a kezelőorvos által megszabott terápiás tartományon kívül esik, haladéktalanul értesíteni kell orvosát.

Ha a mért tromboplasztin idő szokatlanul magas vagy alacsony, ismételje meg a tesztet.

A túl erős véralvadásgátlás a vérzésveszély, az elégtelen véralvadásgátlás pedig a trombózisveszély kockázatát rejti magában.

Egyéb gyógyszerek (pl. antibiotikumok, fájdalomcsillapítók, stb.) szedése módosíthatja az antikoagulánsok (véralvadás gátló készítmények) hatását, ennek megfelelően befolyásolhatják a tromboplasztin időt is. Egyéb gyógyszerek ezért csakis a kezelőorvos utasítására szedhetők!

A doboz tartalma:

  • 24 db CoaguChek XS PT PST tesztcsík
  • 1 db kódchip
  • Betegtájékoztató