Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

 

Az Akadimpex Kft webáruházában kiválasztott és megrendelt termékek átvételére az alábbi szállítási módok közül lehet választani:

 

Személyes átvétel:

A személyes átvétel lehetősége elsősorban a Budapesten és környékén élők, dolgozók számára lehet előnyös választás, mivel személyes átvétel esetén a szállítási díj ingyenes.

Személyes átvétel esetén Önnek nincs más dolga, mint felírni a rendelés azonosítóját és átvenni a terméket az Akadimpex Kft. Gyógyászati Segédeszköz Szaküzletében.

Cím: 1123 Budapest, Győri út 20.

Nyitvatartási idő: Hétfőtől - Csütörtökig 08:30-tól 15:30-ig

Szaküzletünkben lehetősége van készpénzzel vagy bankkártyával fizetni.

Tájékoztatjuk, hogy a webáruházban megrendelt termékeket a megrendeléstől számított 10 munkanapig lehet átvenni üzletünkben. Az át nem vett rendeléseket a határidő lejártát követően automatikusan töröljük.

 

Házhozszállítás:

Házhozszállításban partnerünk a GLS Futárszolgálat.

A webáruházban megrendelt termékek házhozszállításának teljesítése raktáron levő termékekre a megrendelések leadását követő 2-7 munkanapon belül megtörténik Magyarország határain belül. Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén email-en tájékoztatjuk a vevőt a várható szállítási határidőről.

A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét.

A GLS futárszolgálat hétfőtől péntekig munkaidőben szállít (9-17 óráig). Javasoljuk, olyan címet adjon meg szállítási címként, ahol Ön 9-17 óra között elérhető.

Házhozszállítás választása esetén három kézbesítési kísérletet vállalunk! Sikertelen házhozszállításkor az Akadimpex Kft-hez visszaérkezett csomag esetében a megrendelés automatikusan törlésre kerül.

A megrendelt termékek, illetve a szállítási költség ellenértékét a GLS futárnál készpénzben, illetve bankkártyával is kiegyenlítheti.

 

Szállítási díjak:

Az alábbi szállítási díjaink bruttó összegek, melyek tartalmazzák a szállítás és utánvétel költségét is.

 

  Rendelés végösszege

  Szállítási díj

  1 Ft-tól 48.499 Ft-ig

  1.500 Ft

  48.500 Ft felett

  1.900 Ft

 

Csomagkövetés:

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön csomagját folyamatosan nyomon követhesse. Az ehhez szükséges csomag azonosítót (csomagszámot) a csomag feladásakor e-mailben küldjük meg Önnek A csomagszám segítségével a GLS csomagkövetés oldalán tájékozódhat csomagjáról.

link: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes