Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BM-Lactate tesztcsík 25x

31.640 Ft (30.133 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A testcsík a vér laktátszintjének mennyiségi meghatározására friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből. In Vitro diagnosztikai felhasználásra, önellenőrzésre alkalmas.

A doboz tartalma:

  • 25 db BM-Lactate tesztcsík
  • 1 db kódcsík
  • Betegtájékoztató
Cikkszám: 03012654
Gyártó: Roche
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás

A vér laktátszintjének fizikai terhelés során történő önellenőrzése lehetővé teszi, hogy meghatározzuk a terhelés helyes intenzitását, valamint a terhelés és a regenerálódás helyes arányát. Akkor ajánlott a laktátszint ellenőrzése, ha hipoxiára utaló tünetek, panaszok jelentkeznek (ezek: apró, gyors légvételek, sápadtság, izzadás, hányinger, izomgyengeség, hasi fájdalom). Emellett orvosi javaslat alapján mérhető szeptikus állapot, szívinfarktus, kezeletlen cukorbetegség, veseelégtelenség esetén.

A tesztcsíkok szobahőmérsékleten tárolhatók, +2 és +30 °C között, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen, és a dobozon megjelölt időpontig felhasználhatók!

Fontos, hogy tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, vagy egyéb külső behatás, ezért a tesztcsíkokat mindig az eredeti csomagolásban tárolja, és a fém dobozt mindig gondosan zárja be!


Csakis olyan tesztcsíkot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le. Lejárt szavatosságú tesztcsík használata téves mérési eredményekhez vezethet!

A tesztcsíkokat felhasználásukig mindig eredeti csomagolásukban kell tárolni!

A tesztcsíkot csak egyszer használja fel, mérés után körültekintően semmisítse meg!

A mérés megkezdése előtt olvassa el az Ön által használt Accutrend® készülék használati útmutatóját, illetve a BM-Lactate tesztcsík dobozában található tájékoztatót! A mérés során pontosan tartsa be az ezen leírásokban szereplő utasításokat.
A BM-Lactate tesztcsíkokat csak a fentebb felsorolt készülékekkel használja!

Kódolás
Minden egyes tesztcsík-csomag tartalmaz egy kódcsíkot. A kódcsíkon olyan, a tesztcsíkra vonatkozó információk vannak rögzítve, melyeket a mérőműszer a mérési eredmények meghatározásakor használ fel. Minden új doboz BM-Lactate tesztcsík megkezdésekor az új kódcsíkkal kódolni kell az Accutrend® készüléket. Őrizze meg a csomaghoz tartozó kódcsíkot, amíg az összes tesztcsíkot el nem használta. A kódcsíkot azonban nem szabad a tesztcsíkok dobozában tartani, mert a tesztcsíkok minősége károsodhat.

Kontrollmérés
A BM-Lactate tesztcsíkok és az Ön által használt Accutrend® készülék helyes működése és megfelelő használata a BM-Control-Lactate kontroll folyadékkal ellenőrizhető.

További részleteket az Accutrend® készülék használati útmutatójában és a BM-Control-Lactate kontrolloldat tájékoztatójában találhat.

Mérési tartomány:

  • 0,8 – 22 mmol/L (vér érték)
  • 0,7 – 26 mmol/L (plazma érték)

A doboz tartalma:

  • 25 db BM-Lactate tesztcsík
  • 1 db kódcsík
  • Betegtájékoztató