Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

microINR tesztchip 25x

36.000 Ft (34.286 Ft + ÁFA)
Menny.:db

25 db tesztchip microINR mérőkészülékekkel a véralvadási értékek (tromboplasztin idő) végzett mennyiségi meghatározásához az ujjbegyből vett kapilláris vérből, vagy nem antikoagulált teljes vénás vérből.

Cikkszám: CHB0025AU
Gyártó: iLine
Szállítási díj: 1.500 Ft

Leírás

A microINR® rendszer része a teszt elvégzéséhez használt mikrofluidikai gyorsteszt (Chip). Az eldobható Chip biztosítja a nagy pontosságú és gyors eredményeket, illetve a minták közötti keresztfertőzések és felhasználásból eredő esetleges hibák kiküszöbölését. A Chipen lévő QR kód biztosítja az automatikus kódolást, kalibrációt.

1 doboz 25 db véralvadási érték mérésére alkalmas tesztchipet tartalmaz.

Mérési tartomány: 0.8 – 8.0 INR

1 tesztchip az INR egyszeri mérésére alkalmas. Ezt követően minden tesztchipet el kell dobni.

Tárolás és eltarthatóság:

A tesztchipek +2 és +30 °C között a csomagoláson, illetve a dobozon megadott lejárati dátumig tárolhatók el.

Csakis olyan tesztchipet használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le. Lejárt szavatosságú tesztchip használata téves mérési eredményekhez vezethet!

Figyelem!

Az Ön egyéni terápiás tartományát mindig kezelőorvosa határozza meg!

Ha a mért érték még mindig a kezelőorvos által megszabott terápiás tartományon kívül esik, haladéktalanul értesíteni kell orvosát.

Ha a mért tromboplasztin idő szokatlanul magas vagy alacsony, ismételje meg a tesztet.

A túl erős véralvadásgátlás a vérzésveszély, az elégtelen véralvadásgátlás pedig a trombózisveszély kockázatát rejti magában.

Egyéb gyógyszerek (pl. antibiotikumok, fájdalomcsillapítók, stb.) szedése módosíthatja az antikoagulánsok (véralvadás gátló készítmények) hatását, ennek megfelelően befolyásolhatják a tromboplasztin időt is. Egyéb gyógyszerek ezért csakis a kezelőorvos utasítására szedhetők!

Kapcsolódó termékek